Na afloop van het EK overhandigde Vic de prijs aan de winnaars van onze EK poule/pronostiek. Proficiat Gert en Robbe! En bedankt aan alle deelnemers!

De MV Voetbal Poule/Pronostiek is dé voetbalpoule van Nederland en België waar je aan mee wil doen!  Waarom?  Wat is er nu leuker dan met het EK bezig zijn EN een goed doel steunen!?

Via Scorito.com voorspel je de uitslagen van alle EK voetbalwedstrijden zo goed mogelijk. Hoe beter je de uitslagen voorspelt des te meer punten je behaald. En dat is uiteraard goed voor je positie op de ranglijst. Eindig je hoog in de ranglijst dan maak je kans op mooie prijzen. Doe je voor het eerst mee dan dien je je eerst te registreren! Klik hieronder om deel te nemen

Lees ook de rest van de pagina!

Let op!

Nadat je aangemeld bent moet je jezelf nog wel even aanmelden op onze sub league (https://www.scorito.com/subleague/367848/ek-voetbal-2020/maud-vic-foundation/1c2a8452-b3dc-4673-804e-63d3b6ee362a) 

Je doet pas mee voor de prijzen als je hebt betaald (€5) en aangemeld bent in onze sub league. De prijzen liegen er niet om! Wat dacht je van de enige echte Maud & Vic T-shirt in jouw maat?  Of een prachtig goody pakket?  Maak het met ons mee en meld je zo snel mogelijk aan.

Deelname kost eenmalig €5,- te betalen via de onderstaande (hoe toepasselijk) bal

 

https://useplink.com/payment/ILvMBc3FPgHueWAtTYR8i/

Klik op de bal om te betalen!