Maud Vic Muziekquiz 2023

Hallo allemaal! 

 

Inmiddels wordt er weer hard gewerkt aan een nieuwe editie van de Maud Vic Foundation Top 2000 Muziekquiz. We halen weer alles uit De Kast om een zo origineel en leuk mogelijke quiz te maken voor iedereen! We zouden het erg leuk vinden als jullie er deze keer ook weer bij willen zijn. 

 
De quiz staat gepland op zaterdag 30 december in Café De Vriendschap in 't Veld. Om 19:00 uur gaan de deuren open en 19:30 uur start de quiz. Genoeg tijd nog dus om de Top 2000 lijst erbij te pakken en je huiswerk te maken. De online inschrijving is inmiddels gestart via onderstaande link. We spelen (net als alle andere jaren) weer in teams van vier personen.
 
De opbrengst zal ook dit jaar weer naar de Maud & Vic Foundation gaan. Net als Maud is bij de Belgische Vic ook de diagnose NKH (Non Kethotische Hyperglycenimie) gesteld. De twee families zijn met elkaar in contact gekomen en hebben de handen ineen geslagen waaruit de Maud & Vic Foundation is ontstaan. Samen zetten we ons in voor een betere toekomst voor deze twee kinderen en al hun lotgenoten. 

 

We hopen dat jullie weer mee willen doen!

Met muzikale groet,

De organisatie van de Top 2000 Muziekquiz
Sven, Ester, Rob, Ingrid en Rob

Let op: Er kunnen een beperkt aantal deelnemers (vol is vol) meedoen en je inschrijving is pas definitief als je van ons een bevestigingsmail hebt ontvangen!!