• Help ons voor onderzoek
  • Lees op 'Doel' wat we willen en doneer!
  • Wordt ook #teammaudvic

Hallo allemaal!

't Is weer voorbij die mooie zomer (Gerard Cox - Goed!) en we gaan inmiddels alweer richting de Kerst en de jaarwisseling. Dit betekent dat ook de Top 2000 Muziekquiz er weer aan zit te komen! Waar vorig jaar voorafgaand aan de quiz corona nog een big issue was, lijkt het dit jaar vooralsnog mee te vallen. Echt hardop durven we dat niet te zeggen maar we blijven positief (ha-ha ). Zolang er niet weer in korte tijd hele gekke dingen gebeuren willen we na de online editie van vorig jaar weer terug naar ''het oude normaal''. Dus terug naar onze vertrouwde plek in Café De Vriendschap in 't Veld. Want niets is zo mooi om dit met z'n allen op één plek te doen.

Dit jaar staat de quiz midden in de Top 2000-week gepland, op vrijdag 30 december. Om 19:00 uur gaan de deuren open en om 19:30 uur gaan we van start. We proberen er weer een gezellige muzikale avond van te maken. De online inschrijving start op zondag 30 oktober om 12:00 uur.

 

Kosten
De kosten voor deelname bedraagt 20 euro per persoon. Dit is inclusief hapjes die deze avond geserveerd worden. Maar let op! Voor slechts 20 euro extra per team wordt jullie deelnemerstafel voorzien van een heerlijk borrelpakket bestaande uit overheerlijke versnaperingen. Hiermee steun je Maud & Vic nóg meer! Meer info via maudvicmuziekquiz@gmail.com

De opbrengst zal ook dit jaar weer naar de Maud & Vic Foundation gaan. Net als Maud is bij de Belgische Vic ook de diagnose NKH gesteld. De twee families zijn met elkaar in contact gekomen en hebben de handen ineen geslagen waaruit de Maud & Vic Foundation is ontstaan. Samen spelen we voor een betere toekomst voor deze twee kinderen en al hun lotgenoten. Voor meer info over deze stichting, ga naar maudvicfoundation.eu.

We hebben een beperkt aantal deelnemers dus vol is vol!

We hopen dat jullie (weer) mee willen doen!

Met muzikale groet,

De organisatie van de Top 2000 Muziekquiz
Sven, Ester, Rob, Ingrid en Rob